TANAR IMPUSCAT IN CAP DE UN POLITIST IN CENTRUL CAPITALEI. UPDATE

Un TANAR a fost IMPUSCAT in CAP de un POLITIST LOCAL in BUCURESTI. Scena teribila a avut loc in noaptea de sambata spre duminica in Centrul Istoric al Capitalei, in zona Bisericii Anglicane, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 10.10: Potrivt ultimelor informatii, TANARUL IMPUSCAT a avut noroc. Desi PISTOLUL cu BILE nu este LETAL, impuscaturile s-au produs de la mica distanta si viata acestuia a fost pusa in PERICOL. Corespondentul B1 Tv informeaza ca TANARUL a fost deja EXTERNAT si se afla la audieri la sediul Sectiei 1 de Politie din Capitala.

STIRE IN CURS DE ACTUALIZARE.

Conform unor martori oculari, in urma unei altercatii verbale intre un grup de tineri si cativa agenti de la POLITIA LOCALA, un TANAR a fost IMPUSCAT in CAP cu un PISTOL cu BILE din dotarea agentiilor locali. In ciuda apelurilor repetate efectuate la Serviciul 112, o ambulanta a ajuns la fata locului la aproximativ 20 de minute distanta dupa producerea incidentului, TANARUL primind primele ingrjiri medicale chiar in locul unde a fost IMPUSCAT.

Totul a pornit cand politistii locali le-au cerut unor tineri sa se legitimeze. Deranjati, tinerii nu doar ca au refuzat sa arate documentele de identitate, dar au devenit agresivi. In urma altercatiei, un tanar de 19 ani si un politist au ajuns la spital. Incidentul a avut loc la finalul evenimentului Street Delivery, de pe strada Artur Verona.

Potrivit martorilor, cei doi ar fi fost impuscati cu arme neletale de oamenii legii, dupa ce acestia l-ar fi lovit in cap cu o sticla pe unul dintre politisti. Victimele au fost transportate la Spitalul Floreasca. Cel mai grav ranit e politistul, care a suferit un traumatism cranian. Pana la aceasta ora, politia locala nu a comentat cele intamplate. 7 persoane sunt la audieri duminica dimineata, intre care si doi politisti, potrivit stirileprotv.ro.

“Veneam de la un flashmob din Piata Universitatii, ne-am oprit sa strigam ceva despre taierea padurilor. I-a pus pistolul la tampla si a tras de trei ori. Ne-au cerut sa ne legitimam, si noi la fel”, a povestit Sanziana Dambrovicescu, martor la incident.

Surse din randul anchetatorilor spun ca scandalul a inceput in momentul in care politistii locali au incercat sa-i legitimeze pe tinerii care faceau galagie. Lucrurile au degenerat cand unul dintre ei l-a lovit cu o sticla in cap pe politist. Acesta este internat in spital cu un traumatism cranio-cerebral. Cei doi tineri raniti nu au, din fericire rani grave. “Au traumatisme minore la cap, celalalt plaga la scalpul frontal”, a declarat medicul San Marinescu.

Politistii sectiei 1, unde au ajuns la audieri atat victimele, cat si politistii locali, fac cercetari pentru ultraj, dar si pentru purtarea abuziva a oamenilor legii. Se pare ca tinerii implicati in incident sunt aceiasi care au atacat masina fostului ministru al Culturii, Daniel Barbu, in urma cu doi ani, intr-un incident care a avut loc in Centrul Vechi.

Sursa foto: adevarul.ro