Tanara de 19 ani, accidentata mortal pe o trecere de pietoni: Soferul a fugit de la locul faptei

O tanara de 19 ani a murit, vineri seara, dupa ce a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din muncipiul Constanta, iar initial soferul vinovat a fugit de la locul accidentului.

Dupa aproximativ trei ore soferul s-a predat la politie. Potrivit reprezentantilor Serviciului Politiei Rutiere Constanta, accidentul a avut loc vineri, in jurul orei 23.00, pe strada Dezrobirii din municipiul Constanta.

Un autoturism Renault, condus de un barbat de 29 de ani, se deplasa dinspre bulevardul I.C. Bratianu catre strada Baba Novac, iar la trecerea de pietoni din dreptul unei scoli a lovit in plin o fata de 19 de ani, care traversa strada regulamentar.

La fata locului a ajuns un echipaj SMURD, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe tanara. Imediat dupa accident, soferul a fugit de la locul faptei, parasindu-si masina. Ulterior, soferul s-a predat.

El este acuzat de ucidere din culpa, conducere in stare de ebrietate si parasirea locului accidentului, la care se poate adauga si fals si uz de fals daca se va constata ca permisul de conducere a fost falsificat.

sursa foto: realitatea.net