Tanara, gasita moarta intr-o camera de hotel din Bucuresti UPDATE

UPDATE: Tanara gasita moarta intr-o camera de hotel din cartierul Militari avea 31 de ani si era farmacista! Desi s-a gasit un bilet de adio, anchetatorii au inceput sa ii audieze pe prietenii si pe rudele acesteia

UPDATE: Ultimele informatii arata faptul ca langa tanara gasita fara suflare intr-o camera de hotel din Capitala s-a gasit si un bilet de adio, ceea ce ar putea insemna ca femeia si-a pus, singura, capat zilelor.

O tanara, in varsta de aproximativ 20-25 de ani, a fost descoperita moarta in camera de hotel pe care o inchiriase in stabilimentul din Bucuresti. Conform primelor informatii nu se stie daca a fost vorba de o crima sau de o sinucidere, anunta postul Romania Tv.

O tanara  a fost gasita moarta intr-o camera de hotel din Capitala. Victima, in varsta de 20-25 de ani a fost descoperita de angajatii hotelului unde inchiriase o camera. In momentul in care a fost descoperit, trupul tinerei nu prezenta urme de violenta, insa anchetatorii, care au demarat cercetarile pentru stabilirea cauzelor care au dus la acest deces, se afla in dilema nestiind, deocamdata, daca a fost vorba de o crima sau de o sinucidere.

 

Sursa foto: monitorulab.ro