Tanarul care a SALVAT mai multe vieti din incendiul de la Colectiv, IDENTIFICAT la IML

Claudiu Petre, tanarul care a salvat mai multe vieti din incendiul izbucnit vineri in clubul Colectiv, a fost identificat la Insitutul de Medicina Legala (IML). Tanarul a fost cautat mai bine de 36 de ore de parinti si prieteni. 

Deși numele sau aparuse pe lista persoanelor decedate, dar, din motive necunoscute, familia nu reusise sa-l identifice. Unul dintre prietenii sau a anuntat in cursul zilei de duminica ca parintii au reusit sa il identifice.

CITESTE SI: TRAGEDIA din COLECTIV. Numarul mortilor a ajuns la 29. Doua victime au decedat duminica, la Bagdasar si Spitalul de Arsi. UPDATE

Claudiu Petre se afla in clubul Colectiv cand s-a produs tragedia. Cand  a vazut ca prietenii sai nu au iesit din clubul care ardea, Claudiu nu a stat pe ganduri si a intrat pentru a-i pentru salva. Mai multi martori ai tragediei povestesc ca tanarul s-a comportat ca un erou intrand de doua ori in club, ultima oara fiind vazut in timp ce era resuscitat, relateaza evz.ro.

CITESTE SI: TIBERIU NITU: S-A INCEPUT URMARIREA PENALA PENTRU OMOR CALIFICAT SI DISTRUGERE CALIFICATA .PATRONUL CLUBULUI COLECTIV, AUDIAT. UPDATE

 Sursa foto: facebook