Tanarul care s-a aruncat in fata metroului avea probleme financiare si sentimentale

Marius, tanarul de 27 de ani care s-a sinucis, duminica dimineata, aruncandu-se in fata metroului la statia Eroilor, avea probleme cu banii, dar si in dragoste.

Potrivit catorva apropiati ai tanarului, citati de cancan.ro, barbatul ar fi izbucnit in plans, zilele trecute, din cauza datoriilor, insa nimeni nu banuia ca va alege sa isi puna capat zilelor.

Nascut in judetul Dambovita, Marius era foarte trist si din cauza fostei iubite, dupa care inca suferea. “Uneori facem lucruri ce apoi le regretam (…), dar trecutul nu avem cum sa-l uitam, putem sa incercam, dar e in zadar. Cel mai usor e cand gresesti pe plan sentimental… Fata ce o plac m-a dat la o parte, acum stiu. (…) Nu inteleg de ce dureaza asa de mult…sa te uit si sa o iau de la inceput”, i-a scris el un mesaj fostei iubite, in urma cu cateva luni.

Citeste si: Exclusiv. Accident la statia de metrou Eroilor. UPDATE

Potrivit unor surse medicale, citate de cancan.ro, corpul barbatului a fost zdrobit, peste el trecand cabina mecanicului, precum si primul vagon. Tragedia a avut loc duminica dimineata, in jurul orei 8.45.

Sursa foto: sursazilei.ro