Tanarul SINUCIGAS de pe DN1 va fi inmormantat marti

Tanarul SOFER care a provocat tragedia de pe DN1, George Dumitru, va fi INMORMANTAT marti. Trupul neinsufletit a fost depus la o capela din cartierul bucurestean in care a locuit, acolo unde fosta sa iubita, Ela, a mers pentru a-si lua ramas bun.

Inainte, fata a postat un mesaj sfasietor pe Facebook. Tanara isi asuma, practic, vina  pentru moartea tuturor victimelor tragicului ACCIDENT, pentru ca s-ar fi despartit de George si l-a lasat prada disperarii, scrie b1.ro.

Citeste si: DOSARUL ACCIDENTULUI DE PE DN1, PRELUAT DE PARCHET. INCADRAREA JURIDICA VA FI SCHIMBATA IN OMOR CALIFICAT

“Durere, durere, imensa durere pentru ca nu am putut sa fac mai mult sa ajut un om care m-a iubit enorm …..pana la moarte . Ma rog la Dumnezeu sa il ierte si sa aiba grija de sufletul lui …..iar eu raman cu o durere vesnica in inima ca 6 suflete nevinovate au MURIT din vina mea”, a scris fosta iubita a lui George pe pagina sa de Facebook.

Alaturi de mesaj, Ela a postat si o fotografie cu ea si cu George din perioada in care erau impreuna. Postarea a generat zeci de comentarii pe pagina de socializare.

“Daca vrei sa plangi, plangi, daca vrei sa tipi, tipa dar nu te invinovati… Fiecare, in viata, face alegeri bune sau rele…Nu este vina ta pentru alegerile nimanui… Nu ai nicio vina, scoate-ti asta din cap. Esti la fel de nevinovata ca cei din 5 din masina cealalta”.

Nu doar prietenii i-au spus tinerei ca se invinovateste fara rost, ci si psihologii.

Citeste si: CE VITEZA AVEA TANARUL CARE A PROVOCAT CARNAGIUL DE PE DN1

Dupa teribilul ACCIDENT provodat de George, politistii au gasit in masina acestuia mai multe fotografii cu el si cu fosta sa iubita din ultima vacanta petrecuta impreuna. Apropiatii si vecinii tanarului nu-l pot explica insa gestul acestuia.

Inainte sa plece in cursa spre MOARTE George Dumitru, soferul care a UCIS alti cinci oameni pe DN1, a petrecut in Centrul Vechi al Capitalei alaturi de prieteni.

Sursa foto: antena 3.ro