Tanase, aproape de plecarea de la Steaua dupa venirea lui Sanmartean

Cristi Tanase este foarte aproape de o despartire de Steaua dupa ce gruparea ros-albastra si-a asigurat serviciile lui Lucian Sanmartean.

Giovani Becali a anuntat ca mijlocasul Cristi Tanase este aproape de a pleca in vara de la Steaua si face tot posibilul sa-i gaseasca o echipa, purtand negocieri intense in acest sens. Tanase are sanse mari sa joace in Grecia, la Olympiacos Pireu. Giovani Becali a tratat cu sefii lui Olympiacos transferul lui Cristi Tanase. “Dodel” le-a fost propus grecilor in urma cu cateva luni, iar de atunci reprezentii clubului elen l-au urmarit la mai multe partide, ultima cu Schalke, in Liga Campionilor.

Citeste si: Lucian Sanmartean a semnat cu Steaua

Astfel, oficialii formatiei din Ghencea, care se vor baza pe Sanmartean pentru urmatorul an si jumatate, trebuie sa se gandeasca si la un inlocuitor pe acest post, daca Tanase paraseste gruparea la vara.

Steaua il evalueaza pe Tanase la 3 milioane de euro, insa grecii doresc sa plateasca cel mult 2 milioane de euro in schimbul mijlocasului in varsta de 26 de ani, cele doua grupari urmand sa negocieze cea mai buna varianta de transfer.

Sursa foto: gsp.ro