Tandemul Mutu – Firea ține cetățenii nespălați! Locuitorii sectorului 6 nu mai știu cum ”arată” apa caldă

De câteva săptămâni bune, cetățenii din sectorul 6, dar și din restul Capitalei, au uitat cum ”arată” apa caldă. În plină pandemie de coronavirus și în mijlocul verii, pentru majoritatea locuitorilor Capitalei, apa caldă a devenit un veritabil lux.

Sectorul 6 este una dintre cele mai afectate zone, cetățenii din cartierele celui mai mare sector al Bucureștiului fiind nevoiți să recurgă la fel de fel de soluții pentru a se spăla. Rețele de socializare sunt pline de mesaje postate de cetățenii nemulțumiți de această situație incredibilă și de neconceput în anul 2020. Cetățeni care trebuie să meargă la serviciu zi de zi, care au copii mici sau persoane în vârstă în cadrul familiei și care nu pot beneficia nici măcar de ”luxul” de a se spăla cu apă caldă!

În timp ce se laudă cu parcuri care nu au fost amenajate în mandatul său (n.red. Parcul Moghioroș), primarul Gabriel Mutu uită că apa caldă vine în sectorul 6 prin sondaj, o dată pe săptămână! Sau mai precis când o parte a cetățenilor au parte de apă calîie și murdară, ceilalți se spală la lighean sau contratimp. Și această situație se repetă de săptămâni bune în plină pandemie de coronavirus și în mijlocul verii, exact când igiena trebuie să fie primul plan.

Este inadmisibil ca, într-o capitală a Uniunii Europene din anul 2020, cetățenii să fie obligați să se spele așa cum o făceau înaintașii lor acum câteva secole. Sau să dea o fugă pe la rude sau prieteni, după modelul brevetat înainte de anul 1989.

Însă Gabriel Mutu și Gabriela Firea sunt preocupați mai mult de campania electorală decât de curățenia și, de ce nu, de siguranța, cetățenilor din sectorul 6 și din majoritatea Capitalei!

Dar, de unde să știe Gabriel Mutu care este situația reală din sectorul al cărui primar este de mai bine de patru ani dacă domnia sa nici măcar nu locuiește în sectorul 6. Acest lucru este valabil și pentru Gabriela Firea care, mai mult ca sigur, are apă caldă curentă, zi de zi, în Voluntari!

În rest este clar că, ciolanul este mult mai important decât igiena cetățenilor, iar tandemul Mutu – Firea se ghidează, cel mai probabil, după principiul ”lasă că ne pot vota și așa nespălații ăia!”

Totuși, ”nespălații” le pregătesc celor doi o surpriză pentru data de 27 septembrie, atunci când Gabriel și Gabriela o să rămână muți de uimire și deabia o să-și mai țină firea!