Tania Budi, amanta lui Gigi Becali? Suma plătită de latifundiar pentru fiecare ”ședință”

Fostul deputat Cristian Rizea s-a dezlănțuit de câteva săptămâni încoace și face numeroase dezvăluiri care produc mici ”cutremure” în viața politică dar și în showbiz. Acum a venit rândul lui Gigi Becali să fie luat în colimator de fostul politician social-democrat, condamnat la închisoare pentru mai multe fapte penale.

Ultima ”bombă” lansată de Cristian Rizea va face multe valuri: Gigi Becali ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Tania Budi, pe care o plătea cu 5000 de euro la fiecare „întâlnire”. Asta s-ar fi întâmplat după ce ar fi ieşit din închisoare.

”(….) Mai tarziu, dupa ce a ajuns dupa gratii, (n.red. Gigi Becali) si-a continuat stilul extravagant si profitand de perioada cand cu acordul conducerii penitenciarului de la Poarta Alba iesea la munca la baza de fotbal a clubului „Viitorul” Constanta, beneficia de placerile vietii, oferite de Tania Budi care in schimbul sumei de 5.000 de euro, facea naveta Bucuresti-Constanta oricand Gigi isi trimitea „brelocul”, pe Lutu, sa faca pe soferul pentru celebra diva! Stiu ca acesta a incercat sa „profite” si el de farmecele Taniei Budi la unul din drumurile de intoarcere spre Bucuresti, dandu-i de inteles divei ca ar fi si el inclus in „pachetul” platit de seful sau, aceasta refuzandu-l in cele din urma!

Acesta e de fapt adevarul despre „razboinicul luminii” care vorbeste de moralitate, religie si valorile familiei atunci cand este in public, el fiind de fapt un depravat ca multi altii!

Pana la urma si el ca si noi ceilalti pacatosi, ne ghidam dupa vechea vorba romaneasca dar modificata si adaptata realitatilor noastre: „Sa faci ce face popa, nu ce zice popa”! Poate totusi e cineva curios in Romania sa stie cum a devenit peste noapte un mare miliardar Gigi Becali? Continuarea in episodul urmator din cancanul lui Rizea”, scrie Cristian Rizea pe pagina sa de Facebook.