Tania Budi face naveta, România – Franța, din dragoste! Cine este noul iubit al vedetei

Tania Budi iubeşte din nou și pentru asta vedeta face naveta România-Franţa, notează click.ro. Totul din dragoste pentru Marin Burcea, un constănţean care activează ca şi caporal în Legiunea Străină.

”Cred că dragostea este cea mai mare baterie pentru mine”, spunea recent Tania Budi şi se pare că acesta este motivul pentru care arată aşa de bine la cei 50 de ani ai săi.

De-a lungul timpului, Tania Budi s-a cuplat numai cu bărbaţi rebeli, dar ultimul se pare că îi întrece pe toţi. Frumoasa constănţeancă iubeşte din nou, iar norocosul este un bărbat din oraşul ei de origine. Nu este cântăreţ, nici afacerist.

Tânărul plin de muşchi se numeşte Marin Burcea şi are o meserie periculoasă, având gradul de caporal în Legiunea Străină, şi specializarea de şef de echipă şi trăgător de elită. În ciuda meseriei care-l prezintă ca pe un dur, iată că bărbatului i-a înmuiat inima frumoasa Tania, care de mai bine de o lună face naveta pentru el, în Franţa, mai notează click.ro.

În februarie, a stat o săptămână la Paris şi a sărbătorit aniversarea de 50 de ani cu iubitul care a răsfăţat-o într-un hotel de cinci stele- Four Seasons Hotel George V Paris, unde cea mai ieftină cameră costă 1.000 de euro pe noapte.

De Mărţişor, Tania s-a aflat din nou în Franţa. Venirea primăverii a sărbătorit-o de data aceasta într-un alt oraş, şi anume  Marsilia, chiar lângă locul de muncă al iubitului ei.  Se pare că relaţia este cât se poate de serioasă având în vedere că Tania şi-a postat o poză în braţele bărbatului care o face fericită.

Sursa foto: facebook