Taramul dintre vanturi – Episodul 62

Muhyool si Bae-guk ajung la faza luptei directe. Printul mostenitor nu ii da nicio sansa rivalului sau. Il invinge, il ia prizonier si-i dezarmeaza intreaga trupa.

Din pacate Yuri isi traieste ultimele clipe din viata. Moare in bratele fiului sau.Gwe-yu duce in capitala vestea mortii regelui.

Intregul regat deplange trecerea in nefiinta a conducatorului suprem al regatului.

In Buyeo, regele Dae-so se bucura de capturarea celebrei sabii a Paradisului. Do-jin ii da vestea mortii lui Yuri. Tot el o instiinteaza pe Yeon de realitatea politica a momentului, explicandu-i ca viitorul regatelor Buyeo si Gogureyo stau in mainile sale si ale lui Muhyool, viitorii regi ai celor doua tari rivale.

Dupa o perioada in care a incercat sa treaca peste durerea mortii tatalui sau, Muhyool revine la palat cu gandul de a prelua functia suprema de la raposatul sau tata si, implicit grija pentru supusi.

Regina-mama paraseste definitiv capitala pentru a-si ispasi pacatul tradarii fata de sot si fata de tara.

Noul rege isi cheama apropiatii la palat pentru a-i recompensa cu functii pentru loialitatea lor.

Ma-hwang il informeaza pe Ma-ro ca Yeon este insarcinata cu copilul lui Muhyool insa vestea ajunge si la printesa mostenitoare prin intermediul unei sevitoare spioane.

Constienta de repercursiuni, Ma-ro nu ii spune lui Muhyool despre cele auzite desi era cat se poate de vizibil ca prietenul sau suferea enorm in lipsa vestilor despre marea sa iubire.