TARG DE CARTE pentru COPII, in Capitala

Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti “ArCuB”, in parteneriat cu AKKA Show, organizeaza in perioada 1-3 iunie, cu ocazia Zilei Internationala a Copilului, TARGUL DE CARTE pentru COPII “Noi, cei mici”, au anuntat reprezentantii institutiei.

TARGUL DE CARTE “Noi, cei mici” este adresat exclusiv copiilor, reunind edituri si librarii cunoscute, care au portofoliu titluri pentru acestia. Printre acestea se numara Humanitas, Rao, Litera, Corint, Aramis, Paralela45, Coresi. In cadrul acestui eveniment, pe langa oferta de carte special creata pentru micuti, prichindeii iubitori de literatura se vor bucura de o serie de activitati distractive si creative prin care le va fi stimulata imaginatia. De asemenea, acestia vor putea sa participe la tombole, ateliere de creatie, lansari de carte si audio-book-uri si sa asculte povesti captivante in cadrul spectacolelor lectura.

Citeste si: ZIUA PORTILOR DESCHISE pentru COPII, la Ministerul Administratiei si Internelor

Prin proiectul TARGULUI DE CARTE “Noi, cei mici”, “ArCuB” impreuna cu AKKA Show isi propun sa contribuie la educarea timpurie in favoarea lecturii si a dezvoltarii personale a copiilor, la readucerea cititului in randul activitatilor de interes pentru cei mici, la incurajarea lecturii si a activitatilor creative care sa ii stimuleze intelectual pe micuti, precum si la promovarea lecturii ca modalitate de a dezvolta relatiile dintre parinti si copii.

Accesul la eveniment va fi gratuit.

Citeste si: INTRARE GRATUITA pentru copii la GRADINA ZOOLOGICA, de 1 IUNIE

Programul evenimentului, care va avea loc in foaierul “ArCuB” din strada Batiste nr. 14, va fi luni intre orele 11.00 si 19.00, iar marti si miercuri, intre orele 16.00 si 20.00.

Evenimentul este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 14 ani.

sursa foto: ovidan.ro