TARG de FLORII si de PASTE, in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4

Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 gazduieste, incepand de vineri, o noua editie a TARGULUI de FLORII si de PASTE, eveniment organizat anual in preajma Sarbatorilor Pascale, a anuntat Primaria Sectorului 4.

Potrivit sursei citate, manifestarea ofera posibilitatea atat locuitorilor Sectorului 4, cat si celor din alte zone ale Capitalei de a achizitiona produsele necesare prepararii bucatelor traditionale din cadrul celor 100 de standuri special amenajate in acest sens.

Oua incondeiate, turta dulce, cozonaci ”ca la mama acasa”, ciocolata de casa, baclava, pastrama de oaie, drob si stufat de miel, mititei, gulas, sarmale, branzeturi, peste si preparate din peste, produse apicole si alte bunatati, sunt numai cateva dintre ofertele comerciantilor prezenti la acest targ.

Citeste si: “Traditii si Flori de Sarbatori”, in Parcul Cismigiu

Nu lipsesc nici retetele preparate special pentru cei care respecta traditia crestina, acestia putand sa se delecteze cu bucate de post – ciorba si iahnie de fasole, zacusca, sarmale de post si diverse salate din legume.

Pentru ca este sezonul trufandalelor, si producatorii de legume si-au anuntat prezenta in numar mare, urmand sa expuna spre vanzare tot ceea ce este necesar gospodinelor pentru prepararea produselor specifice Sarbatorii Pascale.

Totodata, de la standurile comerciantilor mai pot fi cumparate diverse cadouri si decoratiuni de PASTE, icoane pictate pe sticla si lemn, dar si obiecte mestesugaresti, realizate din ceramica.

Citeste si: SARBATOAREA FLORIILOR, in Parcul Titan

Printre atractiile targului se numara atelierele de incondeiat oua si tarcurile special amenajate pentru miei, iezi si iepurasi, spre deliciul si bucuria micutilor care ii vor putea admira si mangaia.

Pana pe 11 aprilie, fiecare zi a acestui eveniment va oferi surprize artistice si culinare, mai spune sursa citata.

Sursa foto: ampress.ro