Targ de primavara in Sectorul 6

Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, in parteneriat cu Plaza Romania, va invita sa sarbatoriti luna iubirii si sa luati parte la “Targul de Primavara”, eveniment ce se va desfasura in weekendurile 22-23 februarie si 1-2 martie 2014, la Plaza Romania.

Cei care vor sa cumpere cadouri deosebite cu ocazia Martisorului sau de Dragobete, vor gasi, in rotonda din incinta Plaza Romania, produse specifice sezonului.

De precizat ca martisoarele vor fi vandute in Sectorul 6 numai in zonele autorizate de Primarie. Astfel, conform dispozitiei date de primarul Rares Manescu, inspectorii Serviciului Activitati Comerciale si cei ai Administratiei Pietelor vor autoriza vanzarea de martisoare si cadouri de 8 Martie numai in locurile special amenajate.

Acest tip de comert va fi permis in Sectorul 6 in perioada 12 februarie – 8 martie 2014, in zonele adiacente Pietelor Drumul Taberei, Veteranilor, Gorjului, Crangasi, Orizont, Chilia Veche, Valea Ialomitei, Apusului, Giulesti si pe bd. Constructorilor.

Citeste si: Schimbarea calendarului si transformarea cosurilor de gunoi in cosuri de baschet, printre sesizarile primite de Primaria Sectorului 6