Targ de PRODUSE CULINARE si CADOURI, in Parcul Unirii din Capitala

Parcul Unirii va gazdui intre 12 si 23 decembrie targul de PRODUSE CULINARE si CADOURI “Craciunul in Bucate”, un eveniment sustinut de Primaria Capitalei, au anuntat miercuri organizatorii.

Vizitatorii targului vor putea sa se aprovizioneze cu produse traditionale pentru mesele de Craciun si Revelion, provenite de la fermele din apropierea Bucurestiului, din Brasov si Prahova, dar si cu mancaruri si preparate din bucatariile altor tari: Grecia, Italia, Turcia, Iran.

Totodata, cei care vor trece pragul targului vor putea participa la concursuri de gatit si la diverse demonstratii si workshop-uri culinare sustinute de chefi renumiti, participanti la show-uri gastronomice de televiziune cunoscute.

Citeste si: BUCHAREST CHRISTMAS MARKET se DESCHIDE in aceasta luna

In Parcul Unirii vor fi amenajate si mini-restaurante unde vor fi pregatite pe loc, pe gratare si in ceaune, diferite mancaruri traditionale romanesti: pomana porcului, diverse tochituri, fasole cu ciolan, peste pe gratar pentru zile cu dezlegare la peste, etc, dar si din bucatarii internationale: iraniana, italiana, turceasca, greceasca.

Evenimentul din Parcul Unirii vine, pe langa produsele culinare, si cu o oferta de cadouri diverse, pentru toate varstele: decoratiuni de sezon, produse vestimentare, accesorii si bijuterii handmade.

Serile evenimentului vor fi asezonate cu spectacole de colinde populare, instrumentale si vocale, dansuri si muzica populara din zonele Munteniei, Bucovinei si Maramuresului, dar si cu momente culturale (colinde, recitaluri de muzica si dansuri traditionale) din Grecia.

Citeste si: Peste 250 de firme din Romania si strainatate vor oferi spre vanzare PRODUSE SPECIFICE sarbatorilor la BUCHAREST CHRISTMAS SHOPPING

Nici copiii nu sunt uitati, pentru acestia fiind dedicate seri speciale de teatru, dans si muzica, precum si diverse ateliere de stimulare a creativitatii.

Evenimentul va avea parte si de activitati caritabile organizate de Asociatia Ortodoxa pentru O Lume Noua. In acest sens vor avea loc o serie de spectacole de colinde interpretate de Judy Florescu, sub numele de Charity Christmas.

Intrarea la “Craciunul in Bucate” va fi libera. Pe parcursul celor 12 zile, evenimentul va fi accesibil publicului larg, zilnic, intre orele 12.00 si 22.00.

Sursa foto: euforiatv.ro