TARG de proiecte sociale, in Sectorul 6

Centrul de Recreere si Dezvoltare Personala ”Palatul Golescu Grant” din Sectorul 6 va gazdui joi un TARG de proiecte sociale, in cadrul manifestarii “Implica-te! Adopta un proiect!”, a anuntat Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

In cadrul TARGULUI, peste 30 de proiecte sociale, care au nevoie de sustinerea comunitatii, vor fi expuse si dezbatute intr-o maniera interactiva, cautand sa trezeasca interesul si sa atraga investitii din sectorul privat. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 lanseaza un apel catre angajatorii locali de a se implica direct in activitati cu specific social, care sa vina in sprijinul grupurilor defavorizate de la nivelul comunitatii.

Citeste si: Spune ”Nu!” cersetoriei in Sectorul 6, prima zi de campanie

Deschiderea TARGULUI va fi precedata de o conferinta in cadrul careia va fi lansat proiectul “Implica-te! Adopta un proiect!”. La conferinta sunt asteptati atat specialisti ai institutiilor publice, cat si cei din cadrul companiilor  private si organizatiilor nonguvernamentale, factori de decizie dornici sa sustina eforturile de combatere a fenomenelor de excluziune sociala care afecteaza grupuri vulnerabile precum persoane cu dizabilitati, batrani lipsiti de sustinere familiala sau copii proveniti din familii dezorganizate, in pericol de marginalizare.

In cadrul manifestarii “Implica-te! Adopta un proiect!”, care va incepe la ora 9.30, participantii vor avea ocazia de a se cunoaste si a se familiariza cu problematica sociala a comunitatii sectorului, punand bazele unei implicari active la nivel local. 

Sursa foto: commons.wikimedia.org