TARGOVISTE: ALERTA cu BOMBA la doua LICEE din oras! Sute de ELEVI si PROFESORI, EVACUATI

Sute de elevi si cadre didactice de la doua licee din Targoviste au fost evacuati, iar cursurile au fost suspendate, vineri dimineata, in urma unor alerte cu bomba, informeaza News.ro.

UPDATE: Prefectul judetului Dambovita, Antonel Jijiie, a declarat ca au fost primite doua mesaje privind amplasarea de bombe la cele doua licee, in unul dintre acestea mentionandu-se ca la ora 11.00 “vor fi aruncate in aer cele doua scoli”, potrivit News.ro.

STIRE INITIALA

Verificarile la Liceul de Arta s-au finalizat, iar niciun dispozitiv exploziv nu a fost gasit, iar echipele de pirotehnisti se afla la Colegiul National “Constantin Carabella”.

Inspectoratele de politie si jandarmi au fost anuntate de persoane neindentificate ca in cele doua unitati de invatamant au fost amplasate bombe. Autoritatile fac verificari in incinta celor doua licee. Este vorba despre Colegiul National “Constantin Carabella” si Liceul de Arta “Balasa Doamna” din Targoviste. Surse din administratia locala au declarat pentru News.ro ca alertele au fost primite de Politia Judeteana Dambovita si Inspectoratul de Jandarmi, iar autoritatile au decis evacuarea de urgenta a elevilor.

Echipe pirotehice fac verificari in incinta cladirilor celor doua licee. Purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea, a anuntat ca o echipa a Serviciului a intervenit, vineri dimineata, la un liceu din Targoviste, la solicitarea Politiei, dupa ce a fost primita o amenintare cu bomba. “Politia a primit un apel anonim de amenintare cu bomba si ne-a solicitat sprijinul. Suntem la fata locului si intreprindem toate masurile standard”, a declarat Marincea pentru Agerpres.

Sursa foto: realitatea