Târgu-Jiu. Două femei au fost găsite moarte într-un apartament

Două femei au fost găsite, luni, moarte într-un apartament din Târgu Jiu de pompierii chemați după ce vecinii au constatat că la ușa locuinței nu mai răspunde nimeni. Angajații ISU au găsit o femeie de 42 de ani, spânzurată cu o curea, și cadavrul mumificat al bunicii acesteia, care avea 90 de ani, scrie Agerpres.

Update: Conform unor surse Antena3, se pare că nepoata se mutase la Târgu Jiu să aibă grijă de bunică, după ce a rămas fără serviciu. Și, chiar dacă bătrâna a murit, nepoata ar fi ținut-o „în viață” pentru a încasa pensia. Din date neoficiale, totul ar fi luat o turnură drastică atunci când tatăl fetei a anunțat-o că vine la Târgu Jiu cu treabă și că va trece să își vadă și mama. Se pare că acesta ar fi fost momentul în care nepoata a decis să își pună capăt zilelor.

Știre inițială

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, o femeie a sunat astăzi la numărul unic de urgență 112 și a sesizat faptul că la apartamentul unei vecine nu mai răspunde nimeni.

Polițiștii și angajații ISU care s-au deplasat la fața locului au dislocat ușa locuinței și au găsit cadavrul unei femei de 42 de ani, spânzurată cu o curea de suportul perdelei, și cadavrul mumificat al unei femei de 90 de ani, bunica persoanei spânzurate. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, femeia mai în vârstă ar fi decedat în urmă cu 2 ani.

Sursa foto: Antena 3