Targu Mures: EXPLOZIE la o clinica de boli infectioase

O infirmiera care incerca sa aprinda focul la o soba dintr-un salon al Clinicii de Boli Infectioase II din Targu Mures a fost ranita usor, duminica seara, in urma unei EXPLOZII produse de la o acumulare de gaz, cei patru pacienti din incapere fiind evacuati si mutati intr-un alt salon.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mures au anuntat ca o persoana a fost RANITA usor, duminica seara, in jurul orei 22.30, in urma unei EXPLOZII care nu a fost urmata de incendiu, produsa la Clinica de Boli Infectioase II din Targu Mures.

Citeste si: INCENDIU LA O BISERICA BAPTISTA DIN SECTORUL 4

Potrivit sursei citate, DEFLAGRATIA a avut loc in momentul in care o infiermiera a vrut sa faca focul la o soba de teracota pe gaz dintr-un salon in care se aflau patru pacienti. In urma EXPLOZIEI, femeia a fost ranita usor.

“EXPLOZIA s-a produs la o soba de teracota, pe gaz, dintr-un salon cu patru pacienti, in momentul in care o infirmiera a vrut sa aprinda focul. Cauza o reprezinta o acumulare de gaz, care nu a fost mare, si o manevra gresita. Robinetul de gaz fusese atins accidental de cineva si s-a produs acea acumulare de gaz care a generat explozia. Infirmiera are un hematon, fiind atinsa de materiale din soba si lovita la cap”, a precizat capitanul Cristian Muresan de la ISU Mures.

Femeia a fost preluata de un echipaj SMURD si dusa la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Targu Mures.

EXPLOZIE PUTERNICA LA ALRO SLATINA. DOI MUNCITORI AU FOST RANITI

Sursa foto: digi24.ro