Targu Mures: Un autobuz a fost proiectat intr-o casa! 12 persoane sunt ranite!

Un grav accident s-a produs, in aceasta seara, la Targu Mures! Un autobuz a fost proiectat de un alt automobil intr-o casa de pe marginea soselei. 12 persoane au fost ranite!

Autobuzul in care se aflau cele 12 persoane ajunse la spital a fost lovit de un autoturism la o intersectie din Targu Mures si a fost proiectat intr-o casa. Ranitii au fost preluati de echipaje SMURD si transportati la spital, potrivit Mediafax.

Accidentul, produs la intersectia strazilor Secerei si Predeal din Targu Mures, a fost provocat de soferul unui autoturism care nu a oprit la stop.

“Soferul nu a oprit la stop, a intrat in colizune cu un autobuz, care a fost proiectat intr-o casa. 12 pasageri din autobuz au fost preluati de SMURD. Din spusele medicilor, au leziuni corporale usoare, excoriatii, niciuna de natura sa le puna viata in pericol”, a declarat seful Politiei Rutiere Mures, Lucian Archiudean.

Acesta a mai precizat ca autobuzul apartine societatii de transport local, iar soferul care a provocat accidentul nu a suferit nicio leziune. Potrivit martorilor, intre raniti se numara si un copil.