TARGUL ANTICARILOR de la Obor isi deschide din nou portile

TARGUL ANTICARILOR, aflat la cea de-a XX-a editie si organizat de Primaria Sectorului 2 la Obor, pe locul vechiului Targ al Mosilor, isi va deschide portile de vineri, de la ora 10.00, pana duminica, la ora 18.00, au anuntat marti reprezentantii institutiei.

Potrivit sursei citate, in cele trei zile ale targului, iubitorii de antichitati pot vizita peste 60 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor si alte zece standuri din incinta Primariei Sectorului 2.

Totodata, va fi deschisa expozitia masinilor de epoca la care vor putea fi admirate exemplare de mare valoare, foarte bine intretinute si in stare de functionare, iar sambata, la ora 11.00, iubitorii autovehiculelor de epoca sunt invitati la o parada in jurul Primariei Sectorului 2.

Citeste si: TARGUL ANTICARILOR din Parcul Obor a ajuns la a XIX-a editie

“Anticarii si-au dat intalnire la Primaria Sectorului 2, pentru al noualea an consecutiv, pentru a dovedi ca obiectele de valoare razbat trecerii timpul si problemelor financiare, dovedindu-si mereu inegalabila atractivitate”, afirma reprezentantii Primariei Sectorului 2.

De la targ nu vor lipsi schimburile de obiecte intre iubitorii de antichitati veniti din intreaga tara, fie ca este vorba de carti, fotografii, mobilier, tablouri, numismatica sau alte obiecte de arta.

Citeste si: Parada masinilor de epoca si „BATAIE CU FLORI”, la Targului Anticarilor de la Obor

“Obiecte de toate felurile, de la cele mai ieftine, pana la cele mai scumpe vor fi expuse in standurile amenajate in Parcul Obor si in Primaria Sectorului 2 si sunt oferite spre cumparare tuturor celor care doresc sa aiba macar o mica parte din istoria vremurilor de demult. Incarcate de amintirile generatiilor care le-au avut si s-au folosite de ele, purtatoare de-a lungul anilor ale unor perioade din care nu au lipsit intamplarile vesele, dar si cele triste prin care au trecut proprietarii lor, antichitatile continua sa duca mai departe povestile generatiilor apuse. Vizitatorii Targului, deopotriva cumparatori sau doar iubitori de frumos, au sansa redescoperirii unei lumi speciale, plina de parfum aparte, in refrenele muzicii de alta data, cantata cu multa pasiune de celebrii inaintasi: Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez, Maria Tanase etc.”, mai spun sursele citate.

Sursa foto: activenews.ro