Targul Auto de la Ploiesti: multi cai putere, test – driving si masini vedeta

In perioada 24-27 octombrie are loc la Ploiesti cea de-a doua editie a Targului Auto.

Astfel, Targul Auto de la Ploiesti Shopping City aduce cele mai noi modele de masini, ce pot fi testate de pasionati, dar si oferte speciale de toamna. Printre vedetele evenimentului se numara: Jaguar XF, Nissan Micra, Hyundai Santa Fe, Peugeot 2008, Citroen Ds4, Range Rover Sport si Renault Capture.

Targul, deschis publicului zilnic, intre orele 10:00 – 22:00, include cei mai cunoscuti dealeri auto din Romania, precum Land Rover, Mitsubishi Motors, DACIA, Renault, Citroen, Hyundai, Nissan si Peugeot. Fiecare reprezentant auto prezinta o gama larga de modele din portofoliul sau si numeroase oferte de toamna pregatite special pentru vizitatori. In plus, iubitorii de automobile vor putea sa ia parte la sesiuni de test driving.  

Cu aproape 5000 de vizitatori la editia din primavara, Targul Auto din Ploiesti reuseste si de aceasta data sa imbine atractivitatea ofertelor si a noutatilor de pe piata auto cu sesiuni de test drive. Acestea se vor desfasura pe toata durata expozitiei. Cei care doresc sa viziteze expozitia pot afla detalii despre programul Targului Auto sau informatii suplimentare pe site-ul www.ploiestishoppingcity.ro.