TARGUL DE INITIATIVE CETATENESTI, la a doua editie

Centrul de Resurse pentru participare publica “CeRe” va organiza a doua editie a TARGULUI DE INITIATIVE CETATENESTI in data de 20 iunie, la Gradina Verona a Librariei Carturesti, se arata intr-un comunicat de presa.

Prin mesajul targului – “Pentru oameni cu al saselea simt: simtul civic” Centrul “CeRe” incurajeaza coagularea unor initiative civice la nivelul Capitalei, dar si o deschidere din partea bucurestenilor pentru implicare in decizii publice, pentru rezolvarea diverselor probleme cu care se confrunta comunitatea. 

“Scopul evenimentului este de a creste vizibilitatea initiativelor cetatenilor de la nivel de cartier, aducandu-le in atentia publicului larg. Este, de asemenea, un prilej pentru grupurile de cartiere de a se cunoaste si a pune bazele unor colaborari viitoare”, se spune in comunicat.

Citeste si: TARG de INITIATIVE CETATENESTI, in Bucuresti

“CeRe” primeste inscrieri pentru participarea la targ pana la data de 1 iunie. Sunt asteptate sa participe grupuri de initiativa civica sau organizatii constituite la nivel de Bucuresti, active la nivel de cartier, fie ca au sau nu personalitate juridica, care au inaintat solicitari catre autoritatile publice pentru rezolvarea unor probleme de interes local si care au ca baza de sustinere cetateni din cartierele Capitalei. Inscrierea se face online printr-un formular disponibil online.

Citeste si: Peste 250 de SEMNATURI stranse pentru OPRIREA CONSTRUCTIILOR pe SPATIILE VERZI dintre BLOCURI din CARTIERUL FLOREASCA

In cadrul Targului, organizatii cu experienta in interactiunea cu autoritatile vor sustine prezentari pentru participanti.

Sursa foto: epochtimes-romania.com