TARGUL DE MIEI din Piata Aparatorii Patriei si-a deschis portile

Primaria Sectorului 4 a inaugurat luni cea de-a sasea editie a TARGULUI DE MIEI din Piata Aparatorii Patriei, singurul de profil de pe raza Capitalei, se arata intr-un comunicat de presa al institutiei.

Potrivit sursei citate, ciobani sositi din zone precum Dobrogea, Sibiu si Dambovita au ocupat deja mai mult de jumatate din cele 25 de tarcuri, puse la dispozitie de Directia Piete si Gestionare Activitati Comerciale Sector 4.

Activitatea de sacrificare este supravegheata permanent de reprezentanti ai Autoritatii Nationale Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, targul urmand sa functioneze pana pe 11 aprilie, in intervalul  orar 07.00–19.00.

Citeste si: Singurul TARG DE MIEI din Capitala va fi REDESCHIS la sfarsitul lunii

“Si anul acesta asiguram conditii optime pentru gazduirea mieilor in tarcuri, cat, in special, pentru sacrificarea acestora, in abatorul dotat conform tuturor normelor de igiena sanitar – veterinara in vigoare. Totodata, punem la dispozitia cumparatorilor Cantarul Cetateanului, pentru verificarea cantitatilor de carne achizitionate de catre cumparatori. In paralel, cu aportul Directiei Politie Locala Sector 4, in special acum, in preajma Sarbatorilor Pascale, vom continua si chiar intensifica verificarile in randul agentilor economici care comercializeaza produse alimentare, pentru a proteja dreptul cetatenilor de a-si achizitiona produse proaspete necesare prepararii Mesei Pascale, din unitati care respecta normele igienico-sanitare”, a declarat la inaugurare primarul Sectorului 4, CRISTIAN POPESCU-PIEDONE.

Citeste si: O NOUA PIATA reabilitata si modernizata, in Sectorul 4 al Capitalei

Sursa foto: Primaria Sectorului 4