Targuri de flori si de produse specifice SARBATORILOR PASCALE, in Sectorul 4

Bucurestenii sunt asteptati incepand de vineri pe aleea de acces catre Parcul Lumea Copiilor, unde va fi deschis Targul de Flori, a anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 4.

La targ care vor fi prezenti 20 de expozanti sositi din judetele Dambovita, Giurgiu si Prahova, dar si din Capitala, care se vor intrece in a oferi plante de gradina si flori.

De asemenea, tot vineri, in imediata apropiere a Targului de Flori, va incepe la ora 10.00 Targul Traditiilor de PASTE. 

Astfel, pana pe 19 aprilie, toti cei care doresc sa se aprovizioneze cu cele necesare prepararii mesei de PASTE vor avea de unde alege produse nu doar proaspete si gustoase, ci si la preturi de producator, fiindca la eveniment si-au anuntat deja participarea 50 de comercianti din mai multe zone ale tarii, cu traditie in prepararea bucatelor specifice sarbatorii.

Citeste si: “DRUMUL CRUCII”, in parcul Cismigiu

Oua incondeiate, turta dulce, cozonaci ”ca la mama acasa”, ciocolata de casa, baclava, pastrama de oaie, drob si stufat de miel, mititei, gulas, sarmale, branzeturi, peste si preparate din peste, produse apicole si alte bunatati, iata cateva dintre ofertele comerciantilor prezenti la acest targ, potrivit surselor citate.

Nu vor lipsi nici retete preparate special pentru cei care respecta traditia crestina, acestia putand sa se delecteze cu bucate de post – ciorba si iahnie de fasole, zacusca, sarmale de post, diverse salate din legume.

Totodata, de la standurile comerciantilor mai pot fi achizitionate diverse cadouri si decoratiuni de PASTE, icoane pictate pe sticla si lemn, dar si obiecte mestesugaresti, realizate din ceramica.

Una dintre atractiile targului o reprezinta tarcurile special amenajate pentru miei si iepurasi, spre deliciul si bucuria micutilor care ii vor putea admira si mangaia.

Sursa foto: romaniatv.net