TARGURI TRADITIONALE, in parcul “Alexandru Ioan Cuza”

Primaria Sectorului 3 organizeaza, in perioada 9 octombrie – 9 noiembrie, o serie de TARGURI TRADITIONALE, unde bucurestenii vor avea ocazia sa deguste si sa achizitioneze produse cu specific romanesc.

Targurile vor avea loc in parcul “Alexandru Ioan Cuza”, in zona Bisericii maramuresene.

Prin intermediul acestor targuri, Primaria Sectorului 3 isi propune sa ofere producatorilor romani posibilitatea de a-si vinde direct produsele si de a-si promova zona din care provin. De asemenea, bucurestenii se pot aproviziona cu produse traditionale aduse direct din ferme si gospodarii taranesti, la pret de producator.

Citeste si: FESTIN CULINAR, la Targul de Paine din Parcul National

Astfel, bucurestenii sunt asteptati pana duminica, intre orele 7.00 si 21.00, la primul targ din cele cinci organizate in perioada urmatoare. In cadrul acestuia, vor fi amplasate 20 de corturi unde producatori din judetele limitrofe Bucurestiului vor expune produse traditionale. Pe langa producatorii de legume, fructe si miere de albine, vizitatorii se pot bucura si de lactate, preparate din carne de oaie, vita, porc si pasare, specialitati din peste, precum si produse de cofetarie si patiserie.

Citeste si: Targul Traditional al MESTESUGARILOR RROMI, la prima editie in Parcul Lumea Copiilor

De asemenea, bucurestenii vor avea parte de un gratar, unde se vor servi mici si pastrama de berbecut. Toate produsele expuse sunt atestate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale ca fiind produse traditionale.

Sursa foto: libertatea.ro