Tariceanu a demisionat din PNL. Vezi reactia lui Crin Antonescu

tariceanu_taxe-impozite

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL, demisia sa fiind inregistrata la filiala PNL Sector 1. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora.

Demisia fostului premier si presedinte al PNL vine dupa ce, miercuri, a  cerut conducerii PNL sa revina asupra deciziei de a se retrage din USL si din Guvern, in acest sens intalnindu-se in cursul dupa-amiezii cu premierul Victor Ponta, fara insa a avea mandat de la partid pentru o astfel de intalnire.

Tariceanu si-a prezentat demisia din PNL la Secretariatul General al partidului putin dupa ora 17.00.

Intr-o conferinta de presa, Crin Antonescu a catalogat gestul lui Tariceanu ca fiind unul fara precedent, care a adus un deserviciu de imagine PNL si mai ales a creat impresia ca PNL ar putea fi un partid clientelar.

“La secretariatul general al PNL a venit la orele 17.18 un anunt priviotr la demisia sa din PNL. Ce s-a intamplat azi a fost fara precedent, trist, a fost o zi paradoxala. Si-a dovedit forta pe de o parte, pe de alta parte a fost un moment trist sa vedem un fost presedinte, premier, respectat de PNL, actionand impotriva unei decizii luate de conducerea PNL, actionand ca un client aspirant la usa premierului. Cel mai neplacut lucru si cel mai mare deserviciu de imagine facut PNL nu a fost ca a actionat impotriva deciziei PNL, nici acela ca s-a pus intr-o postura ridicola, ci ca a putut lasa impresia opiniei publice ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar”, a declarat Antonescu.

Vezi aici declaratia integrala a lui Crin Antonescu cu privire la actiunea lui Tariceanu