TARICEANU a marturisit cu cine ar face ECHIPA daca ar castiga prezidentialele

CALIN POPESCU TARICEANU a raspuns intrebarii unui jurnalist privind un scenariu in eventualitatea ca ar obtine functia suprema in stat. Astfel, fostul premier a marturisit cine ar fi persoana cu care ar putea sa faca echipa, aceasta din urma in pozitia de PRIM-MINISTRU.

TARICEANU l-a desemnat pe Victor Ponta drept politicianul in care ar avea cea mai mare incredere pentru a-l desemna in functia de PRIM-MINISTRU.

Citeste si: VICTOR PONTA: VIITORUL PREMIER NU E OBLIGATORIU SA FIE PSD

“Da, nu as avea nicio ezitare (n.r. -sa il numeasca pe Victor Ponta). Ar fi, in fond, nimic altceva decat recunoasterea votului popular. Victor Ponta a candidat din partea USL, care a obtinut o victorie”, a declarat presedintele Senatului, la Romania TV, citat de psnews.ro.

Referitor la o posibila revenire in PNL, CALIN POPESCU TARICEANU a declarat ca “am plecat din PNL si la momentul plecarii am invocat o decizie gresita, cea a ruperii USL. Ulterior, s-a produs a doua mare greseala, abandonarea liberalismului. Nu sunt in politica sa ma duc la un partid sa fiu sef”.

Citeste si: TARICEANU IL VEDE PE BASESCU CA SI SUSPENDAT: EU AS FI CANDIDAT LA FUNCTIA PREZIDENTIALA, DAR VOI REFUZA

Intrebat in ce conditii ar accepta mandatul de PREMIER, daca Victor Ponta iese presedinte, CALIN POPESCU TARICEANU a spus: “Haideti sa lasam rezultatul alegerilor intai. Discutiile acestea acum nu au sens”.

“In momentul de fata obiectivul meu si singurul este acela de a castiga alegerile prezidentiale”, a mai spus TARICEANU.