TARICEANU: ACTIUNILE POLITICE al GUVERNULUI nu pot sa fie ANCHETATE de JUSTITIE

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU a facut miercuri un scurt cometariu referitor la declaratiile presedintelui KLAUS IOHANNIS cu privire la votul din Camera Deputatilor in cazul cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale pentru premierul VICTOR PONTA pentru conflict de interese.

”Inferent de interpretarile care se dau, exista o regula clara pentru toata lumea: independenta si separatia puterilor in stat si faptul ca actiunile politice al Guvernului nu pot sa fie anchetate de justitie”, a precizat TARICEANU.

CITESTE SI: VICTOR PONTA sustine comisia lui TARICEANU de “EVALUARE a DEMOCRATIEI”

Presedintele KLAUS IOHANNIS a declarat marti ca este o zi trista pentru democratia din Romania, referindu-se la votul dat in Parlament. De asemenea, seful statului a afirmat ca in acesta situatie, premierul avea la dispozitie trei variante, dintre care a ales-o pe cea mai proasta si ca in acest context cetatenii pot intelege ca exista doua Romanii, una a premierului si a puterii si alta a oamenilor obisnuiti.

CITESTE SI: IOHANNIS: ESTE O ZI TRISTA PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA. PONTA nu mai poate DEMONSTRA ca este NEVINOVAT. LIVE TEXT 

Sursa foto www.evz.ro