TARICEANU ATACA PNL-UL: Un PARTID BOLSEVIC, care apreciaza foarte mult CATUSELE

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, a declarat marti ca PNL a devenit “un partid bolsevic”, pentru care “drepturile si libertatile individuale nu valoreaza mare lucru”.

Intrebat despre intentia liberalilor de a contesta la CCR procedura adoptata de Senat in cazul SOVA, TARICEANU a spus: “Este dreptul parlamentarilor de a face contestatie la CCR daca considera, dar pentru mine astazi a fost o experienta interesanta pentru ca, fiind in sala, am vazut un pic mai bine care este configuratia Senatului si a opiniilor, mai ales. si aici, din pacate, sunt in fata unei constatari amare, triste. PNL a devenit un partid bolsevic, pentru care drepturile si libertatile individuale nu valoreaza mare lucru, dar in schimb vad ca apreciaza foarte mult catusele”.

CITESTE SI: IOHANNIS, reactie DURA dupa votul in cazul SOVA: Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie

El a precizat ca votul Senatului nu se interpreteaza.

“Votul nu se interpreteaza. Este un vot pe care Senatul l-a dat cu majoritatea membrilor prezenti prin care cererea de incuviintare a retinerii si arestarii nu a fost aprobata”, a afirmat TARICEANU.

CITESTE SI: DAN SOVA, SALVAT din nou de COLEGII din Senat. SOVA: IMI DORESC SA TRIMITA DOSARUL IN INSTANTA. UPDATE

Sursa foto www.agerpres.ro