TARICEANU, deranjat de “audientele” acordate de PONTA la PARLAMENT: Va rog sa-i chemati la GUVERN

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, a atras atentia, miercuri, ca va suspenda sedinta plenului comun al Parlamentului, acuzand “o dezordine generala in sala”, provocata de dorinta unora dintre parlamentari de a discuta cu premierul VICTOR PONTA, si l-a rugat pe acesta sa ofere “audiente” la Guvern.

“Am o rugaminte la dvs. Stiu ca dupa plecarea presedintelui urmeaza in mod inevitabil un moment de destindere. As ruga atat membrii Guvernului sa ia loc in banca si sa acorde audientele la Guvern. Domnule prim-ministru, daca imi permiteti … am o rugaminte: e o dezordine generala in sala, propuneti-le colegilor sa vina la audieri la Guvern si rugati si membrii Guvernului sa ia loc in banca.

CITESTE SI: LIVE TEXT KLAUS IOHANNIS LA PARLAMENT: CRIZA REFUGIATILOR NU POATE FI REZOLVATA PRINTR-O ABORDARE MATEMATICA

Sa stiti ca ridic sedinta daca nu se face liniste, imi pare foarte rau. (…) Pana nu luati loc in sala nu reiau conducerea lucrarilor”, a spus CALIN POPESCU TARICEANU, in sedinta plenului comun al Parlamentului in care presedintele Klaus Iohannis si-a sustinut punctul de vedere pe probleme de actualitate.

Sursa foto: realitatea