TARICEANU, despre Basescu: “A creat o falie extrem de adanca”

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, doreste sa schimbe imaginea asupra presedintelui Romaniei si nu crede ca TRAIAN BASESCU este intr-o relatie atat de apropiata cu cancelarul german Angela Merkel.

“BASESCU a lasat sa se inteleaga ca el este intr-o relatie foarte buna cu cancelarul german Angela Merkel, dar aceasta relatie nu s-a vazut in niciun fel. Ma refer la gesturi politice.

Citeste si: MIRCEA IONESCU QUINTUS: CALIN POPESCU-TARICEANU VA PLATI SCUMP GRESEALA PE CARE A FACUT-O

Romania are doua mari probleme, incepand din 2009. Refuzul Schengen si MCV-ul. Daca eram asa de apropiati de Merkel si de PPE, de ce nu am putut rezolva aceste probleme? Dar asta este alta discutie”, a DECLARAT CALIN POPESCU TARICEANU la Antena 3, potrivit pesurse.ro.

In opinia candidatului PLR (Partidul Liberal Reformator) la Presedintie, Romania are nevoie de un program major.

“Vreau o Romanie ambitioasa, asa cum am spus, Romania vreau sa devina a saptea putere economica a Europei. O tara care sa fie considerata un adevarat partener, o tara respectata, cu un cuvant greu si care poate sa isi apere si sa isi urmareasca interesele.”, a explicat TARICEANU.

“Vreau sa schimb stilul presedintelui. Romanii trebuie sa vada un alt stil de presedinte. Acesta trebuie sa fie reprezentantul tuturor romanilor. Care a fost greseala domnului BASESCU? Ori s-a pozitionat in fruntea PDL, ori si-a creat un nou partid.

Citeste si: FUZIUNE PNL-PDL: REACTIA LUI CALIN POPESCU TARICEANU DUPA APARITIA NOII FORMATIUNI POLITICE

A creat o falie extrem de adanca, presedintele nu mai trebuie sa fie al unui partid, trebuie sa fie al tuturor romanilor. Romanii au fost pusi unii inaintea altora”, a mai spus presedintele Senatului.

Sursa foto: pesurse.ro