Tariceanu, despre dosarul Microsoft: Nu sunt sigur ca nu voi fi chemat la audieri. E imposibil sa fiu implicat in acest dosar

Cain Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu a vorbit marti seara, la B1 TV, despre dosarul Microsoft, dupa in presa a aparut ca a fost mentionat in declaratiile unor martori care au precizat ca o parte din banii obtinuti din incheierea contractului cu Microsoft ar fi urmat sa ajunga la fostul premier, noteaza site-ul televiziunii citate.

„Aceste documente care au aparut in ultimele 24 de ore prezentat ca o mare descoperire sunt de fapt nimic. Sunt documente publice, nu exista niciun fel de implicare din partea Guvernului pe care l-am condus in acest dosar, n-am griji in acest sens. Ori este un demers de presa disperat de a face o bomba de presa, si in aceste conditii ii rog pe cei care au documentele sa le dea la DNA, ori este o incercare disperata de a ma discredita pe mine ca presedinte al Senatului si sa duca la demisia mea, si folosesc aceasta cale cu un dosar important”, a spus Tariceanu.

CITESTE SI: INCENDIAR DOSARUL MICROSOFT: TARICEANU avea partea lui din MITA pusa deoparte

„Nu sunt sigur ca nu voi fi chemat la audieri. Dar ma voi prezenta fara probleme. E imposibil sa fiu implicat in acest dosar, se stie ca premierul nu negociaza contracte, nu face plati, nu se implica in asa ceva”, a spus presedintele Senatului.

Citeste si: TARICEANU DESPRE IMPLICAREA IN DOSARUL MICROSOFT: DACA SUNT ELEMENTE SA FIE TRIMISE LA DNA