Tariceanu, despre RELATIA cu Ponta si PSD

Presedintele Partidului Liberal Reformator, CALIN-POPESCU TARICEANU, a vorbit, miercuri, la Giurgiu, despre RELATIA cu PSD si cu Victor Ponta, dar si despre obiectivul pe care si l-a propus pentru alegerile prezidentiale.

“Eu cred ca valoarea proiectelor si a ideilor trebuie sa fie cea care sa primeze in dezbaterea publica, de aceea azi voi prezenta proiectul meu de tara si ii provoc si pe ceilalti sa faca la fel daca au un proiect de tara pentru ca nu e suficienta o schimbare, trebuie o viziune sa faci ca tara ta sa progreseze”, a spus TARICEANU, intr-o conferinta de presa, potrivit dcnews.ro.

Citeste si: CEREREA DE INREGISTRARE A NOULUI NUME AL PARTIDULUI LUI TARICEANU, RESPINSA DE TRIBUNALUL BUCURESTI

Seful PLR a adaugat ca OBIECTIVUL pe care si l-a fixat este de a intra in turul al doilea si considera ca este in grafic in ceea ce priveste structurile de sustinere ale campaniei prezidentiale.

TARICEANU a mai spus ca relatiile cu PSD sunt corecte si ca Victor Ponta ii este adversar in campania pentru alegerile prezidentiale, dar discutiile se poarta civilizat pe baza de proiecte si argumente.

TARICEANU a reamintit ca are experienta guvernarii si a sustinut ca relatiile cu premierul Ponta “se desfasoara firesc”, pentru ca nici socialismul modern nu mai e ce era alta data.

CAMPANIA ELECTORALA PE FACEBOOK SE INTENSIFICA. ANALIZA: CE ACTIVITATE AU CANDIDATII LA PRESEDINTIE