TARICEANU despre varianta cu OPREA premier interimar: Logica naturala a lucrurilor

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, considera ca propunerea privind desemnarea lui GABRIEL OPREA ca prim-ministru interimar este in logica naturala a lucrurilor.

“Avand in vedere structura actuala a Guvernului, sigur ca aceasta propunere este una, as spune, in logica naturala a lucrurilor, avand in vedere ca exista un singur vicepremier. Am discutat acest lucru cu premierul VICTOR PONTA si, din punctul meu de vedere, nu vad niciun fel de probleme”, a declarat luni CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: BLAGA: Propunerea lui PONTA cu OPREA interimar este OBRAZNICA si AROGANTA 

Intrebat daca l-a sfatuit pe VICTOR PONTA sa revina in tara mai devreme, Tariceanu a spus: “Am comunicat cu premierul in diferite feluri si direct prin telefon si prin email. Nu am abordat acest subiect. Nu e rolul meu sa-i dau sfaturi in aceasta privinta. Probabil ca o serie de considerente de ordin medical il determina, l-au determinat sa ia hotararea sa delege atributiile sau sa ii ceara presedintelui sa numeasca un alt membru al Guvernului, in speta pe vicepremierul GABRIEL OPREA, pentru exercitarea temporara a atributiilor functiei de prim-ministru”.

CITESTE SI: MONICA MACOVEI: Desemnarea lui OPREA ca premier, o intelegere oculta intre IOHANNIS si PONTA 

Sursa foto: adevarul.ro