TARICEANU este suparat ca ROMANII stau numai “cu CORUPTIA in gura”

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, le-a spus luni, primarilor de comune reuniti la Bucuresti, ca toata lumea in Romania face “gargara cu coruptia”, se face “o vanatoare de vrajitoare”, dar nimeni nu vorbeste despre cauzele acestui fenomen, foarte multi primari fiind nevoiti sa treaca prin anchete “extrem de neplacute pentru ei”, iar in final s-a dovedit ca sunt nevinovati, informeaza News.ro.

“Toata lumea in Romania face gargara cu coruptia. De dimineata pana seara numai cu coruptia in gura stau. Toata lumea se preocupa de efectele coruptiei, nimeni nu vorbeste despre cauzele coruptiei din Romania. Eu cred ca, daca vrem sa avem o administratie care sa fie de calitate, cu oameni bine pregatiti, nu putem sa ne imaginam ca ii platim prost si sa avem si performanta. Nici in comunism nu functiona ideea asta. Deci, trebuie sa existe o legatura directa intre salarizare si calitatea administratiei”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu la Adunarea Comunelor din Romania.

Presedintele Senatului a mai spus ca in Romania exista “o vanatoare de  vrajitoare”, in conditiile in care foarte multi primari au fost nevoiti sa treaca prin anchete “extrem de neplacute pentru ei”.

Sursa foto: realitatea