TARICEANU incepe sa stranga SEMNATURI pentru CANDIDATURA sa la PREZIDENTIALE dupa lansarea partidului

Fostul presedinte PNL CALIN POPESCU TARICEANU a declarat, luni, la biroul de la Senat, ca strangerea de SEMNATURI pentru CANDIDATURA sa la PRESEDINTIE va incepe saptamana aceasta, dupa lansarea partidului si a precizat ca noua formatiune va fi membra ALDE.

TARICEANU a spus ca va incepe campania de strangere de SEMNATURI saptamana aceasta, dupa lansarea Partidului Liberal Reformator. El nu a dorit sa comenteze competitia din PNL, legata de CANDIDATUL LA PREZIDENTIALE. “Daca as mai fi astazi membru PNL, chiar m-ar preocupa. Este o problema care.. Vreau sa intelegeti un lucru, nu vreau sa cad in patima in care au cazut unii lideri ai PNL, care au inceput cu atacuri la persoana (…) Vreau sa ma ocup de alte subiecte”, a spus TARICEANU.

Citeste si: TARICEANU: Saptamana asta lansam Partidul Liberal Reformator

Despre proiectul de guvernare al noului partid, el a spus ca joi se vor anunta cateva directii importante de actiune politice.

In plus, TARICEANU a precizat ca platforma politica liberala este definitivata de o buna bucata de vreme si va fi pusa in dezbatere publica. Liberalul a precizat ca viitoarea formatiune va fi membra in ALDE, in acest sens avand discutii cu Guy Verhofstadt, liderul ALDE si cu Graham Watson.

Citeste si: Sase deputati liberali isi dau demisia din partid si se alatura lui Tariceanu

Despre CANDIDATURA lui VICTOR PONTA la prezidentiale, TARICEANU a spus ca “nu e niciun fel de problema, pentru ca in Romania, inca o buna perioada vom avea o scena politica in care vom avea reprezentate mai multe curente politice, partide de la stanga si de la dreapta spectrului politc si nu un sistem bipolar, cum se intampla in America, unde exista doar doua partide”.