TARICEANU lanseaza un ATAC DUR la adresa ALINEI GORGHIU: Este urmasa ANEI PAUKER

Schimbul de REPLICI ACIDE intre CALIN POPESCU TARICEANU, noul copresedinte al proaspatului partid ALDE si copresedintele PNL ALINA GORGHIU a ajuns, vineri, in fata unui nou episod. Dupa ce GORGHIU a declarat ca unii dintre cei care au pus bazele formatiunii politice ALDE gratie FUZIUNII dintre PC si PLR au ajuns la apusul carierei politice si ar trebui sa se retraga, presedintele Senatului a lansat un ATAC extrem de DUR la adresa liderului liberal.

CALIN POPESCU TARICEANU a declarat, la scurt timp dupa ce a semnat actul de FUZIUNE al PC cu PLR impreuna cu DANIEL CONSTANTIN ca ALINA GORGHIU este o urmasa demna a ANEI PAUKER si ca ar trebui sa poarte si numele fostului presedinte comunist GHEORGHE GHIORGHIU DEJ.

CITESTE SI: GORGHIU despre fuziunea PLR-PC: Unii ar trebui sa accepte APUSUL CARIEREI POLITICE

“(…) un fel de urmasa a ANEI PAUKER, ar trebui sa o numim ALINA GORGHIU DEJ. Alaturi de ea acest partid e condus de un pluton de locotenenti ai lui Basescu. Acesta este din pacate PNL-ul de astazi. Asteptarile mele vizavi de acest partid sunt nule”, a declarat CALIN POPESCU TARICEANU la Congresul FUZIUNII dintre PLR-PC.

“PNL mai este acum atat de democrat si liberal pe cat a fost si Stalin”, a conchis CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: DANIEL CONSTANTIN si CALIN POPESCU TARICEANU au semnat protocolul de fuziune al PC cu PLR 

Sursa foto: realitatea.net