TARICEANU: Nici ANTONESCU nu i-a propus ALINEI GORGHIU un post de ministru, daramite eu

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, a respins luni afirmatia copresedintelui PNL ALINA GORGHIU potrivit careia anul trecut acesta i-ar fi propus o functie ministeriala in schimbul plecarii din PNL.

“Stiu de multa vreme ca ALINA GORGHIU isi doreste sa ajunga si ea ceva, ministru daca s-ar putea. Si-a dorit foarte mult. Nici macar fostul presedinte al partidului CRIN ANTONESCU, care era mult mai permisiv decat mine, nu a fost dispus sa o nominalizeze pe ALINA GORGHIU pentru o functie ministeriala.

CITESTE SI: INCENDIAR ALINA GORGHIU a dezvaluit ce PROPUNERI ii facea TARICEANU 

Asa ca eu cu atat mai putin as fi dispus sa ii fac o asemenea propunere. Cred ca aceste idei fac parte din planul ei personal de cariera, din ceea ce viseaza probabil destul de des, dar probabil nu a fost cazul in ceea ce ma priveste sa-i fac o asemenea propunere”, a afirmat luni CALIN POPESCU TARICEANU.

Copresedintele PNL ALINA GORGHIU a postat luni pe pagina sa Facebook ca “e greu de conceput” ca TARICEANU sa creada cu adevarat in ceea ce spune in calitate de “purtator de cuvant informal al lui VICTOR PONTA”, de vreme ce anul trecut i-ar fi propus “functii ministeriale in schimbul plecarii din PNL”.

CITESTE SI: DOCUMENT INCENDIAR ALINA GORGHIU ii oferea contracte pe tava ALINEI GORGHIU! 

Sursa foto: adevarul.ro