TARICEANU, OBSEDAT de scindarea PNL

TARICEANU, SUPARAT ca IOHANNIS nu a CHEMAT PRL la CONSULTARI

CALIN POPESCU TARICEANU continua sa vorbeasca despre “drumul gresit” ales de PNL, in ciuda faptului ca nu mai are nicio putere de decizie in interiorul partidului. Presedintele Senatului se incapataneaza sa vorbeasca despre crearea unei platforme politice prin care conducerea PNL sa fie obligata sa renunte la afilierea la PPE si la fuziunea cu PDL.

“Eu vreau sa lansez o initiativa care sa pastreze identitatea liberala a PNL (…) Daca nu, ramane alternativa crearii unui nou partid de factura autentic liberala”, a declarat Tariceanu la Romania Tv.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU a anuntat lansarea Grupului de Initiativa Liberala

Pe langa “grija” fata de viitorul unui partid pe care l-a parasit de curand, Calin Popescu Tariceanu a vorbit si despre posbila sa candidatura in cursa pentru Cotroceni.

Citeste si: DRAGNEA: E ciudat ca PPDD, care s-a declarat anti-Basescu, a inceput sa faca aliante in judete cu cei din alianta pro-Basescu

“In conditiile in care s-a renuntat la refacerea USL, nu are sens aceasta discutie. Daca lucrurile raman inghetate asa cum sunt, s-ar putea sa candidez in alta formula, dar este prea devreme sa anunt o asemenea decizie”, a declarat ex-liberalul.