TARICEANU: Orice MOTIUNE trebuie tratata cu seriozitate, dar aritmetica este clara

Orice MOTIUNE de CENZURA trebuie tratata cu seriozitate, dar aritmetica este clara, a declarat vineri presedintele Senatului, CALIN POPESCU TARICEANU, la Parlament.

“Dupa cum stiti aritmetica parlamentara este clara, dar eu cred ca, in acelasi timp, orice MOTIUNE de CENZURA trebuie tratata cu seriozitate, trebuie contra-argumentata. In primul rand, sigur, trebuia argumentata si aici mi se pare punctul nevralgic al acestei MOTIUNI de CENZURA. Trebuie raspuns cu contraargumente si cu seriozitate”, a spus presedintele Senatului.

CITESTE SI: PNL a pregatit deja un nou GUVERN: VARIANTELE de MINISTRI 

Despre mobilizarea la vot a parlamentarilor din coalitia de guvernare, CALIN POPESCU TARICEANU a precizat ca “mobilizarea totala trebuie sa o faca cei care depun motiunea si care au tot interesul sa obtina numarul de voturi”. Referitor la parlamentarii care sunt inscrisi in PLR, partid pe care-l conduce, CALIN POPESCU TARICEANU a spus ca la vot vor fi prezenti cei mai multi dintre ei, unii fiind plecati deja in colegii.

Despre cum se va manifesta la momentul votului, in sensul in care va vota sau va ramane in banca, presedintele Senatului a afirmat: “Acum o sa discut cu colegii (din conducerea coalitiei de guvernare — n.r.) si o sa vad”.

CITESTE SI: MOTIUNEA de CENZURA a PNL va fi dezbatuta si votata, vineri, in PARLAMENT 

MOTIUNEA de CENZURA initiata de PNL, intitulata “VICTOR PONTA — demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozinca!”, se dezbate si se voteaza vineri in plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor.

Sursa foto: realitatea.net