TARICEANU s-a SUCIT! Ce spune copresedintele ALDE despre candidatura la PRIMARIA CAPITALEI

Copresedintele ALDE, CALIN POPESCU TARICEANU, a declarat marti ca nu exclude sa candideze la PRIMARIA CAPITALEI  si ca analizeaza aceasta posibilitate din perspectiva obiectivului strategic al ALDE – intrarea in Parlament.

“Nu va ascund ca sunt multi colegi din ALDE care considera ca o candidatura a mea la Primaria Capitalei ar fi un plus pentru partid. Si eu analizez aceste lucruri din perspectiva obiectivului strategic pe care il avem si care este intrarea in Parlament. Deci eu subsumez acestui obiectiv strategic toate celelalte actiuni, si ale mele si ale partidului. Din acest punct de vedere trebuie sa cantaresc foarte bine plusurile si minusurile. Vom analiza si sunt convins ca impreuna vom lua cea mai buna decizie pentru ALDE”, a afirmat marti CALIN POPESCU TARICEANU.

CITESTE SI: UN SENATOR PNL CU PROBLEME PENALE A SARIT IN BARCA ALDE

Sursa politice citate de jurnalistii de la Stiripesurse dezvaluiau deunazi ca Victor Ponta, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit in biroul lui Valeriu Zgonea de la Parlament pentru a discuta retragerea din cursa electorala a Gabrielei Vranceanu Firea si inlocuirea acesteia cu presedintele Senatului, social democratiii urmand sa-l sustina pe liderul ALDE.

Sursa foto: gandul