TARICEANU: Sa nu va imaginati ca imi este frica sa-mi asum rolul de PRIMAR GENERAL

Copresedintele ALDE, CALIN POPESCU TARICEANU, ia in calcul varianta unei candidaturi la alegerile pentru PRIMARIA CAPITALEI. CALIN POPESCU TARICEANU va lua insa aceasta decizie in urma consultarilor cu colegii sai din partid, a declarat presedintele Senatului, joi seara, la postul Romania TV.

“Nu va imaginati cumva ca mi-ar fi frica sa-mi asum un rol de primar al Bucurestiului. Cred ca am si pricepere profesionala si experienta politicia si administrativa, niste ingrediente necesare pentru a face fata bine unei astfel de functii. Obiectivul meu principal este sa duc ALDE in Parlament.

Vreau sa pot sa conduc ALDE in campania pentru parlamentare. Daca ma duc la Primarie trebuie sa schimbam radical strategia. Aceasta decizie nu o voi lua de unul singur, ci dupa ce ma voi consulta cu colegii mei. Daca colegii mei si analizele pe care le vom face spun ca aceasta este cea mai buna solutie este pentru noi nu am sa spun nu, ca mi-e frica, ca nu e de rangul meu”, a afirmat TARICEANU.

ALDE va lua o decizie referitoare la posibila sa candidatura la PRIMARIA CAPITALEI pana in luna aprilie, a mai spus CALIN POPESCU TARICEANU.  

Sursa foto: realitatea