Tariceanu si-a anuntat CANDIDATURA la prezidentiale

Tariceanu: Dosarul de inregistrare al PLR a fost depus din nou la Tribunal

Presedintele Senatului, CALIN POPESCU-TARICEANU, a declarat, miercuri dupa-amiaza, la Craiova, unde s-a intalnit cu membri si simpatizanti ai Partidului Liberal Reformator (PLR) din Oltenia, ca se angajeaza in acest proiect candidand la viitoarele ALEGERI PREZIDENTIALE.

Tariceanu le-a transmis celor prezenti ce obiective politice are in urmatoarea perioada.

Citeste si: TARICEANU ANUNTA CAND VA AVEA LOC CONGRESUL PARTIDULUI LIBERAL REFORMATOR

“Va rog foarte mult pe toti cei care sunteti prezenti sa plecam la drum cu incredere si sa le aratam romanilor ca se poate face si o alta politica decat cea bazata pe cumetrii, pe clanuri pe coruptie.

Vreau sa aratam Romaniei ca putem face o politica cu fata catre cetatean, ascultand nevoile si preocuparile oamenilor, venind cu solutii pentru cetateni si nu cu preocuparea cine sa fie ales si unde. (…)

Vreau sa ma angajez in acest proiect candidand la viitoarele ALEGERI PREZIDENTIALE”, a spus TARICEANU in sala Filarmonicii din Craiova.

Citeste si: TARICEANU ANALIZEAZA FUZIUNEA PNL-PDL

La Craiova au fost prezenti presedintii grupurilor de initiativa ale PLR din Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Gorj, fostii parlamentari PNL Daniel Chitoiu, Cristian David, Gratiela Gavrilescu, Nicu Marcu, dar si alti politicieni care s-au alaturat proiectului politic PLR.

Sursa foto: agerpres.ro