TARICEANU si DRAGNEA, la “Simfonia Lalelelor”, catre jurnalisti: Vreti si voi COVRIGI?

Calin Popescu TARICEANU si Liviu DRAGNEA au participat astazi, la Pitesti, la deschiderea “Simfoniei lalelelor”. Cei doi politicieni au profitat de eveniment pentru a face o baie de multime. S-au asezat la coada la covrigi, servindu-i si pe jurnalistii care asteptau pentru interviuri.

Dupa ce au tinut discursuri specifice unui astfel de eveniment, Dragnea si Tariceanu au simtit o usoara senzatie de foame. Si cum senzatia asta dispare rapid cu un covrig cald, presedintele Senatului si vicepremierul s-au asezat linistiti la coada. Au facut glume cu jurnalistii prezenti pana cand covrigii aburinzi au putut fi cumparati. “Ati vazut, am stat si la coada!?”, s-a laudat TARICEANU.

“Luam cu nuca si miere!”, i-a transmis DRAGNEA colegului sau. “O sa ne murdarim pe maini, dar asta e”, a raspuns fostul liberal, care s-a decis sa cumpere de “toti banii” din buzunar, vreo 16 lei.

Marinimos, Dragnea a cumparat covrigi si pentru reporteri si operatori. “Luati si voi!”, a spus Dragnea cu zambetul pe buze.

Citeste si: Un apropiat al lui Tariceanu, numit de Ponta secretar de stat la Cultura

Sursa foto: epitesti.ro