TARICEANU, SUPARAT ca IOHANNIS nu a CHEMAT PLR la CONSULTARI

TARICEANU, SUPARAT ca IOHANNIS nu a CHEMAT PRL la CONSULTARI

Presedintele KLAUS IOHANNIS a invitat luni la Palatul Cotroceni partidele si formatiunile politice reprezentate in Parlament, pentru consultari privind stadiul legislatiei electorale si procedurile parlamentare de incuviintare a cererilor justitiei. De pe lista partidelor invitate lipseste PPDD, care a ramas fara parlametari, si Partidul Liberal Reformator (PLR).

CALIN POPESCU TARICEANU, presedintele PLR, reactioneaza la “ignore”-ul primit de la presedintele Iohannis.

„Am aflat cu regret din presa ca Partidul Liberal Reformator nu se afla pe lista partidelor invitate la Cotroceni de presedintele Romaniei in vederea unor consultari pe teme legislative. Regretul meu este amplificat de faptul ca parlamentarii PLR isi fac datoria in cadrul Legislativului pentru a asigura o stabilitate politica actualului Cabinet, ministrii PLR contribuie in mod semnificativ la actiunea eficienta a Guvernului“, spune Tariceanu, care pune pe seama activitatii PLR noul Cod Fiscal si reducerea TVA.

CITESTE SI: ROMANII din strainatate, INDIGNATI de declaratiile lui CALIN POPESCU TARICEANU

Presedintele Senatului se declara cu atat mai dezamagit cu cat partidul sau a intrat in sfarsit in legalitate si nu se mai numeste Partidul National al Mediului. in plus, acesta reitereaza rationamentul conform caruia PLR, desi nu a participat la alegerile din 2012, este reprezentantul legitim al electoratului PNL, tradat de vechii liberali prin mariajul cu PDL.

Considerand si azi valabil sloganul candidatului Klaus Iohannis: ”Punct si de la capat”, am convingerea ca, dupa ce a demisionat de la conducerea PNL, presedintele al Romaniei se va situa deasupra oricarui partizanat politic, conform literei si spiritului Constitutiei. il asigur pe Presedintele Romaniei ca PLR doreste sa participe si sa contribuie efectiv si nemijlocit la restabilirea dialogului inter-institutional, a increderii si prestigiului in institutiile statului, grav afectate de practicile regimului Basescu”, mai spune Tariceanu.

CITESTE SI: CALIN POPESCU TARICEANU ii raspunde lui TRAIAN BASESCU: A facut MAI MULT RAU Romaniei decat NICOLAE CEAUSESCU