TARICEANU: TRAIAN BASESCU nu are ce cauta la ANIVERSAREA Senatului. Ar fi PENIBIL!

CALIN POPESCU TARICEANU,  presedintele Senatului, a declarat miercuri ca presedintele TRAIAN BASESCU  nu va fi invitat la ANIVERSAREA a 150 DE ani de existenta a SENATULUI care va avea loc pe data de 17 iunie.

TARICEANU  a declarat ca ar fi PENIBIL ca seful statului sa fie prezent la aceasta aniversare in conditiile in care acesta s-a luptat pe intraga perioada a celui de-al doilea sau mandat la Cotroceni sa transforme Parlamentul intr-o institutie UNICAMERALA renuntand la SENAT.

Citeste si: TARICEANU, OBSEDAT de scindarea PNL

“Ar fi PENIBIL sa il invitam pe presedintele TRAIAN BASESCU la aniversarea SENATULUI in conditiile in care aceasta a incercat din rasputeri in ultimii cinci ani sa faca un Parlament UNICAMERAL si sa desfiinteze SENATUL. Nu este o decizie personala, aceasta va fi supusa unui vot dar in cadrul discutiilor preliminare cam asa vor sta lucrurile si dupa ce se va intocmi lista finala a invitatiilor”, a declarat CALIN POPESCU TARICEANU.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU a anuntat lansarea Grupului de Initiativa Liberala 

“Nici Regele Mihai nu va participa la ANIVERSAREA SENATULUI din motive obiective, insa Casa Regala va fi reprezentata de Principesa Margareta care va sustine si un discurs cu aceasta ocazie”, a mai adaugat TARICEANU.

Sursa foto: realitatea.net