TARICEANU: Votul din CExN al PSD a dus la incheierea unei perioade de FRAMANTARI

Copresedintele ALDE CALIN POPESCU TARICEANU saluta decizia Comitetului Executiv National al PSD si il felicita pe presedintele interimar ales, LIVIU DRAGNEA, subliniind ca partidul sau va continua colaborarea cu premierul VICTOR PONTA si cu partenerii din coalitia de guvernare.

‘Votul exprimat de o majoritate semnificativa in Consiliul Executiv National a dus la incheierea unei perioade de incertitudini si framantari in PSD, fapt pe care ALDE il saluta si care creeaza premisele unei bune stabilitati politice si a continuarii mandatului pe care coalitia de guvernare s-a angajat in 2012 in fata electoratului sa il duca la bun sfarsit.

CITESTE SI: PONTA, despre DRAGNEA: PSD e liber sa aleaga pe cine vrea, iar el a fost alegerea 

Felicit in numele ALDE pe presedintele interimar ales, domnul LIVIU DRAGNEA, si tin sa subliniez ca vom continua buna colaborare cu prim-ministrul, domnul VICTOR PONTA, si cu partenerii nostri politici din coalitia de guvernare”, afirma CALIN POPESCU TARICEANU, intr-o declaratie transmisa joi presei.

Coordonatorul politic al PSD, LIVIU DRAGNEA, a fost ales miercuri presedinte interimar al partidului in sedinta Comitetului Executiv National, cu 65 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, ROVANA PLUMB, a fost sustinuta de 18 colegi.

Sursa foto: adevarul