TARIFE REDUSE pentru pasagerii CFR in TRENURILE SOARELUI

PASAGERII CFR au posibilitatea de a calatori la TARIFE REDUSE cu 25% cu oferta ”Minigrup 2-5”, se arata intr-un comunicat al Societatii de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori.

In acest sezon estival, TRENURILE SOARELUI asigura legaturi din toata tara catre mare. Pentru calatoriile in grup, CFR recomanda oferta Minigrup 2-5 cu reduceri de pana la 25% din tariful transport. In cadrul acestei oferte, tinerii de pana la 18 ani beneficiaza de 50% reducere fata de tariful platit de un adult. In plus, la trenurile cu regim de rezervare, pentru BILETELE CUMPARATE ONLINE se acorda reducerea suplimentara de 5%.

CITESTE SI: CFR ATENTIONEAZA: Trenurile circula cu VITEZA REDUSA din cauza CALDURII, calatorii sa ceara INFORMATII

Oferta este VALABILA in toate zilele saptamanii, mai putin vineri, duminica si in ziua plecarii trenului.

Pasagerii au la indemana si alte reduceri importante din tariful de transport pentru destinatii interne, precum 10% la CALATORIA DUS-INTORS; intre 15% si 25% la cumpararea cu ANTICIPATIE; 25% prin Cardul Tren Plus; 35% la tren IR si de 50% la tren R cu oferta Cartea VSD (vineri, sambata, duminica). Calatorii CFR pot beneficia de reduceri cuprinse intre 15% si 35% cu ”BILETUL DE WEEKEND” si intre 31% si 56% reduceri de weekend (in zilele de vineri pana duminica inclusiv) la trenurile IR care circula pe Valea Prahovei, pe rute intre Sinaia — Brasov si retur. Pentru grupuri de peste 20 de persoane, reducerile sunt de pana la 35%.

Sursa foto: dcnews