TAROM a ramas in AER: Toti DIRECTORII si-au dat DEMISIA

COMPANIA TAROM a ramas in AER! Toti membrii Consiliului de Administratie TAROM si-au dat DEMISIA, chiar imediat dupa ce au aprobat bugetul pe 2015, a declarat GABRIEL DUMITRASCU, presedintele CA Tarom, DEMISIONAR la randul sau, informeaza hotnews.ro.

GABRIEL DUMITRASCU a mai spus ca membrii Consiliului de Administratie ai TAROM au mai decis, inainte de DEMISIA in grup, sa aprobe o noua organigrama infiintand o noua functie: cea de director general adjunct. Acesta va prelua o mare parte din atributiile actualului director general, CHRISTIAN HEINZMANN. Practic, Heinzmann este pus in situatia de a renunta la anumite prerogative, aceasta dupa ce i-a fost redus salariul de la 23.000 euro la 5.000 euro.

CITESTE SI: Directorii de la TAROM isi iau “ZBORUL” pe furis

GABRIEL DUMITRASCU spune ca bugetul pe 2015 prevede o pierdere de 9 milioane lei, fata de 120 milioane lei in 2014. “Daca pretul petrolului se va mentine la nivelul actual, am putea trece chiar si pe un usor profit”, sustine DUMITRASCU conform hotnews.ro.

GABRIEL DUMITRASCU a mai spus ca membrii CA ai TAROM nu au fost in niciun fel fortati de Ministerul Transporturilor sau Guvern sa-si dea DEMISIA. “Nu are nicio legatura ministerul cu DEMISIA noastra”, a precizat DUMITRASCU. “Am vrut sa demonstram ca se poate eficientiza compania si fara disponibilizari”, a mai afirmat GABRIEL DUMITRASCU.

CITESTE SI: PROGRAM de vara TAROM: Creste numarul curselor pentru cinci detinatii si anuleaza trei rute

Sursa foto: realitatea.net